De tva senaste dagarna har varit underbara. Igar motte vi upp Cissi, Emma och Elin pa Cissis hostel. Alla  tjejerna kommer fran Falkenberg men jag har aldrig pratat riktigt med de forut utan bara vetat vilka de ar. Men eftersom Jennifer och Emma bor pa samma gata pa Fajans och hon kanner Cissi sen innan sa var vi ju bara tvugna att ha en liten Falkenbergs reunion! Vi satt pa Cissis hostels takterass, drack goon (ofc!) och snackade en massa skit. Riktigt kul var det. Fick ocksa ett ryck och ringde hem till Jessi <3 Kande plotsligt att jag hade mycket pengar pa min mobil, haha. Det var sa skont att fa hora hennes rost, hade ju nastan glomt av hur den lat :O Borjade till och med lipa for jag blev sa glad! Efter det stack vi in till city och Side bar, dansade som fan!

Idag ringde Cissi och vackte oss halv tio for att dra till Bondi, men vi var skit trotta och bad henne ringa och vacka oss en timme senare. Said and done, vi pallrade oss upp och motte upp henne vid taget. Val pa Bondi lag redan Emma och Elin och stekte. Det var bra vader idag. Inte for varmt och helt ok blasigt. Vid Bondi var det ocksa en stor Coca cola hoppborg som man kunde hoppa och kasta bollar i och vi var ju saklart tvugna att prova den. Man fick ocksa gratis cola i 250 ml burkar, alltsa halften som stor som en vanlig burk. Skit sota :P Cissi (attention whore, haha!) tog tre stycken burkar och borjade jonglera framfor videokameran som fanns dar. Riktigt kul for alla vi fick roda wayfares dar det stod "Coca cola" och "Happiness" och varsin badboll pa tack vare det.  Hon och Jennifer gjorde ocksa en intervju med deras kamerateam om hur mycket de gillar Australien och Coca Cola, haha. Sedan gick vi till "Happy herbs" och kopte lite legala grejer som gor att man blir t.ex glad. Man kan till exempel lagga de i te och efter en stund ger det verkan. Tankte prova det ikvall, spannande!

Ikvall blir det fest eftersom det ar Cissis sista kvall har i centrum, imorgon flyttar hon till ett stalle en bit utanfor Sydney. Vi tankte kopa lite goon, pizza, chips och dip for att sitta pa hennes takterass och bara chilla. Sedan blir de utgang till "The Ivy". Ett stalle vi inte varit pa annu men jag Cissi hade hort att alla kandisar gar dit sa det kan nog bli skit bra ;)

1 kommentarer

moder Abraham

30 Jan 2010 14:43

Hej Jossan... nu blir jag orolig, vad är det för grejer??tycker inte om det!! HÅLL dej till vin.

Älskar dej ..kram mamma

Kommentera

Publiceras ej