Whaaaaat?!

Är det redan sista septembe??! September månad gick på ett klick.
Juice, korv- & ostmacka snart uppätet plus att Gekås tröjan är på. Off to work!


Roadtrip

Då var det dags för en liten roadtrip, så igår bestämde vi oss för att åka mot Borås djurpark och Lager 157 idag på vår lediga dag. Otur då att djurparken är stängd på vardagar, så det fick bli Lager 157 (vi kom fram till slut efter ett långt stop/fikapaus i Svenljunga, haha) och en sväng i Borås knalleland! "-Va fan är knalleringen? De låter som en jävla ishockeyrink och dit ska vi ju inte! -Men heter de inte knalle-ringen då?" Hahaha. Väl tillbaka i Varberg hade vi photoshoot på Getterön med Fannys systemkamera. Svinkallt men mycket trevligt hade vi i alla fall med sjukt mycket skratt! ♥


I love football

Hehehhhhh, riktigt rivstart jag fick på bloggen va?! Jag ska skärpa mig.. Senaste dagarna har de inte hänt så mycket. Jo, just de. Vi spelade match mot böljan. Förlorade med 4-2, bajs. Efter det hade vi söndagsmys hos bror med kaffe, rulltårta, gifflar och kakor. Mums!

Jobb mån-tis och träning igår. Ingen av tränarna kunde närvara i början av träningen så de blev mest flams, vilket är kul men de kanske inte bara är därför vi är där. Sen blev de mörkt vid halv 8, så då var träningen slut. Känns ju inte kul att springa in i varandra precis, hehe. En rolig grej däremot är att vi fått chansen att kvala upp till div. 4 eftersom både Böljan och Snöstorp som hamnade ovanför oss redan har varsitt lag i div. 4. Vi ska möta Vessigebro/Gingsten, VGLT och Åsa IF, kul! Hoppas verkligen att det går bra, för självklart hade det varit kul att hoppa upp en division och spela.  Frågan är ju däremot om vi verkligen passar i div. 4 men det återstår ju att se. Håll nu tummarna för oss att kval-matcherna som spelas inom en snar framtid går bra!

Alla tjejerna uppradade för match mot Hyltebruk i storm!

"-Aaaaah, hjälp, en boll!" typ

Ser du hur mycket de regnar???!