Fallin'

Sitter och lyssnar på Alicia Keys låt "Fallin'". Gillar hennes musik, speciellt hennes nya hit "No one", fast jag gillar iofs nästan all R&B musik :) Hip/hop, reggae och R&B is the shit! En låt som jag aldrig tröttnat eller kommer tröttna på är Chris Brown - With you. Jag älskar den!

På Jockes medieproduktion lektion gjorde jag klart min logga, eller ja loggor, jag gjorde lite olika varianter.. Efter jag gjort klart dem hade jag rast resten av lektionen, då hade jag och Sanna "matkrig" på msn. Man kan ju rita i textmeddelande fältet. Jag började med en prickig korv, hon kontrade med en glass men då jag gjorde korv med bröd kunde hon inte komma med något bättre än nån kladdig hamburgade eller ja, jag vet inte vad det är. Haha.

Väl hemma ringer tränaren Keso och frågar Jessica om hon skulle tänka sig att stå på lördagens träningsmatch. De kunde hon och vi körde direkt upp till Årstads fotbollsplan för att träna henne (och mig) lite. Hon har ju inte stått på ett tag och ville träna lite innan så hon inte glömt "känslan", hehe.

Imorgon har vi sovmorgon och Jess ska färga håret på mig som färgprov. Gött för dem att inte behöva läsa i en bok för att plugga inför ett prov :P Vet inte hur jag ska färga det, har du något förslag?
När jag (förhoppningsvis) är nöjd och klar ska vi bege oss till Kungsmässan och Freeport i Kungsbacka. Studiebidraget kommer imorgon och jag behöver skor, jeans och allt det dära.. Ska försöka hushålla lite med pengarna och inte köpa allt för mycket onödigt. Man vill ju ha lite pengar i slutet av månaden också!
Imorgonkväll blir de kareoke-kväll hos Josefine i Skogstorp. Det blir nog skoj :) ciao


Segis dag..

Snacka om seg dag. 08.14 började svenskan med vår lärares praktikant. Hon har tvingat på oss en bok: Candide av Franois Voltaire som vi ska läsa under lektionen. Isch! Jag kan inte läsa större texter, böcker i skolan, blir så lättstörd och stressad vilket gör att jag inte kan koncentrera mig riktigt. Istället satt jag och skrev på engelska upgiften/sagan. Snart klar! Ska försöka läsa lite på bussen sen eller innan jag ska sova tänkte jag :)

Förövrigt känns de som jag har varit i skolan i en evighet, klockan är bara 12.10 men känns som den är tre.. Usch! Efter skolan vet jag inte vad som händer, blir väl plugg antar jag. Har fått en ny uppgift i mediekommunikation och medieproduktion; grafisk profil för Robertssons lantbruk. Ska FAKTISKT bli kul. Vi bor ju på en gård och eftersom pappa håller på med skörd kan jag förhoppningsvis få lite tips ifrån honom :) ciao

det här är min rubrik

Nu har skolan kommit igång igen och det känns väl, hm, bra? Jo, men det gör det. Tråkigt att åka buss i 45 min men det får gå i 1 & ½ år till, sen blir de ingen mer buss för min del!

Efter multimedia lektion med Anders, mat, lite shopping och projekt och företagande med en ny lärare Jan följde Linn med mig hem för vi skulle simma och såklart, umgås :) På Klitte så var det sjukt mycket folk, fanns knappt några skåp kvar när vi kom. Efter vi simmat 1 000 m duschat och blivit klara kom vi äntligen hem. Jag med en ny träningsverk och Linn med ingen :( Fusk, haha! Gossip girl, Systrar i jeans och min goda kladdkaka till blev det som underhöll oss under kvällen och sen somnade vi gott i varsin säng efter en lååång dag!

05.30 ringde alarmetpå mobilen. Eftersom jag inte vaknat av mitt mobilaalarm i både måndags och tisdags, (utan stängt av det i sömnen, så att mamma fått väcka mig) så satte jag på fyra olika alarm så att jag verkligen skulle vakna. Det funkade, så både jag och Linn kunde komma upp i tid. Men fan att man ska behöva ha fyra olika alarm, jag brukar alltid vakna av ett, haha! Yeye, nu sitter jag i skolan och Cilla/Amerikanskan har precis kommit hit. Kul att se henne och att hon tillslut kom hem, haha! Hon missade ju första flyget, eller ja, någon annan fick hennes biljett. Kul att de gett bort hennes biljett, helt sjukt.. :S Men ja, välkommen hem, haha! <3

Nu ska vi ha matte med Kaspar, vi får väl se hur det går. Hatar matte, hatar att ha matte med Kaspar eftersom jag inte fattar ett skit vad han säger :( Ikväll blir det träning, det är bra, så jag kanske kan bli av med träningsvärken liite iaf. Annars får jag väl kanske bara mer, tyvärr :/ Aja, ha en bra... errhm, onsdag! (som kissie brukar säga, haha ^^)