Au pair

Jag är sjukt sugen på att åka iväg som au pair till USA eller England. Under nästan hela tonåren har jag velat åka iväg som au pair, men de senaste åren har situationen ändrats lite. Jag har skaffat pojkvän, jobb på annat håll och andra erfarenheter. Dock skulle vara en riktigt häftig erfarenhet och eftersom jobbmöjligheterna inte är så stora här omkring i vinter/vår hade de varit en perfekt paus ifrån jobbet på Gekås kanske?! Frågan är nu bara om man är beredd på att lämna tryggheten här hemma? Pojkvän? Familj? Jobb? Får nog tänka över detta lite, men är som sagt j*kligt pepp på det....

Välkomna hem...

... från Skottland mamma och pappa! Har varit jätteskönt att vara ensam hemma en vecka, men eftersom vattnet krånglade idag och pappa är den ende som kan fixa de så var ni jätte välkomna hem! Haha ;) Jag har känt mig handikappad utan vatten, man kan inte gå på toa, duscha, diska, tvätta eller dricka vatten i hettan. Riktigt frustrerande!

Helgen har varit riktigt trevlig! Eftersom vi varit ensamma hemma nu i en vecka så tänkte vi att måste ha fest. Så vi bjöd en massa folk men bara några få kunde komma. Men det var desto bättre eftersom de antagligen hade blivit för mycekt folk om alla hade kommit. Vi grillade, spelade brännboll med en skyffel och ett bordsben och bara allmänt mös på våran nya altan! Söndagen spenderades på Kallhaga och på altanen med en gó pizza.

Annars idag har vi fixat och donat här hemma, handlat och sen var vi en sväng på Kallhaga. Nu ska vi grilla lite och sen ska vi nog kolla på bilder ifrån deras resa :) Imorgon blir de jobb 7-16, så vi hörs imorgon kväll!


Rest in peace

R.I.P Michael Jackson.

Trodde inte mina öron när jag hörde de på radion imorse. Han? Inte alls gammal. Död? Chock.

Ska iväg och spela match mot Torup/Rydö nu, kommer bli en tuff match eftersom solen steker på och vi bara är 11 spelare. Hörs kanske ikväll! Förresten, hej Mamma och Pappa i Skottland :) Hoppas ni har det bra!