Norrlandstrip

Imorse styrde kosan norrut! Haft planeringsdag med mina kollegor här uppe inför våren och sommaren som kommer. Flera stora men även små projekt blir det.  Spännande! Imorgon bär det österut mot Sundsvall där jag ska vara med på teknikerträff för teknikerna i Norrland. 
Testade Star-gym här i centrum som hotellet hade ett samarbete med, fanns alltså inga ursäkter till att slippa veckans pass #1 ;) Det lilla jag har sett av Östersund de få ggr jag varit här är att det verkar vara en mysig stad. 

Nedan ser ni en bild jag tog påväg mot gymmet, utsikt från torget mot Frösön. 
Ser ni så mycket snö? Tittar ni noga ser ni en skidbacke också :)
(null) Pass #1

Blev ett härlig genomkörare av ben/mage, dvs pass #1 av 3 denna veckan, efter jobbet idag. Aldrig sett så mycket folk på gymmet innan, tror vi var som mest 11 st. De kanske inte låter så mycket men tänker man på att gymmet inte är så stort samt man annars kanske är som mest 4 så är de stor skillnad. Många som har nyårslöften tro...... :)

Har för övrigt börjat kolla på årets Farmen. Haaaaaarregud säger jag bara. 
(null) Nike Vapor Untouchable 2

Älskar känslan när man får en notis om att man har ett paket att hämta ut. Idag var det dags för ett par fotbollsskor att komma hem till sin nya matte. Då just denna modellen var slut i Danmark/England så köpte jag dem från USA via eBay för ca 400:- (tog 16 dagar att få hem dem). Man har ju hört både positivt och negativt om eBay och jag ska erkänna att jag halvt blundade när jag snabbt tryckte (pickade) på knappen för att bekräfta min beställning. De får bära eller brista. Antingen blir de skitbra eller blir de kattpiss. Detta blev skitbra, än så länge. Tunna, tighta, lätta, bra grepp och såklart förbaskat skygga. Ska testa dem på torsdagens träning :))

(null)

(null)