Nokia 5310

Nu är den min!


Eller ja, inom tre dagar är denna skönheten min. Till ett jäkligt bra pris blir denna "underbara musik mobil" min inom tre dagar! Katshing.se har de bästa priserna på mobiler! Så om du ska köpa mobil, gå in där och kolla. Ett stort + är att leveransen går superfort; 1-3 dagar.

"Slutpratat" om teknikens underbara värld. Nu väntar drömmarnas himmelska rike...

Eh, okej? Va fick jag de ifrån? x)

Maginfluensa

Fck maginfluensa i fredagsnatt.. Inte det allra roligaste precis! Vill bli frisk så man kan jobba och tjäna massa goa pengar ju :| Hoppas ni mår bra i alla fall. Orkar typ inte skriva blogg för jag känner mig svag i hela kroppen och vill helst bara sitta eller ligga stilla. Ja, tyck synd om mig! <3

dålig uppdatering

Jag vet, dålig uppdatering av mig! Men jag har faktiskt jobbat asmycket och det leder ill att jag blir trött och inte orkar sitta vid datorn. Jobba-hem-äta-duscha-sova. Så ser mina dagar ut typ. Det är nästan tragiskt att veckorna går så fort, fast ändå långsamt. Bara en månad kvar på sommarlovet och jag har inte alls gjort så mkt. Känns det som iaf. Tänkte att jag skulle skriva ett långt sammanfattande inlägg om mitt sista sommarlov precis innan skolan börjar. Så då får ni kika in :) För nu de kommande veckorna kommer det nog inte hända så mycket här. Ska skriva så mycket jag vill och orkar! Nu ska jag ut och klippa färdigt gräset.

Linn, Cilla, Malin, Tove och Sanna, jag saknar er! <33