Äppelplockning

Fick plockat 2 kg äpplen från mor och fars trädgård igår. Att jag ens vågade mig upp i trädet då jag 1) inte klättrat i träd på jag vet inte hur många år och 2) hade viktig fotbollsmatch bara timmen efter. Det gick såklart bra. Allt gick bra. Jättebra!! Klättringen, fotbollen och sen överraskade Jessi och Pontus mig med att komma och kolla på matchen som spelades mot Oskarström i Slöinge. Plötsligt när jag tittade ut snabbt på publiken såg jag dem och blev sjukt taggad då så de var ju bara bra :) Vi vann tillslut med 7-2 och är nu klara för att få kvala till div 3. Yiiiihaaa!! 
Gammelkatt

Då har man landat i metropolen Knäckeberg för vattning och matning av två gammelkatter. Lite lugnare och lite gosigare än vilse får jag nog säga. Lite tråkigare då alltså ;) 
Vilse

Jag är kattvakt åt Matte & Emma och mamma & pappa i helgen så nu har jag påbörjat min lilla runda. Vi börjar hos denna lilla killen som inte är så liten längre, han har hunnit bli sex månader! Just nu hoppar han omkring och jagar flugor medans jag kollar på Tjenare kungen. Nu sticker jag strax hem till gammelkisarna i Knäckeberg :)