Fotbollsträning

Ikväll var det äntligen dags för första fotbollsträningen sedan skadan skedde (för 80 dagar sen, tiden går såå fort!).. Sjukt pirrigt men kul! Tog det ganska lugnt och var bara med i passningsövningarna för att sen köra mina egna rehabövningar. Att bara få träffa allihopa igen och va med i gänget igen motiverar mig jättemycket!

Nu blir det dock lugna puckar för som sjukgymnasten sa är det lätt att man tänker: "wow, de här går ju bättre än väntat, kan nog köra lite hårdare". Det blir därför lite chilledill med fotbollen, tänkte köra 1 gång/vecka nu samtidigt som jag kör rehab på Strandhälsan och "simmar" på Klittebadet. Jag har några tuffa veckor framför mig men så får de bli om jag ska kunna spela någorlunda bra denna säsongen :)

Hylla

Gick upp i ottan för att tvätta, städa och kolla på träningsmatchen mot Arvidstorp. Åkte sedan till Fynda med Jenni och Loddo och kollade lite, hittade en hylla till köket som vi byggt ihop nu. Blev riktigt bra :) 

Shiseido

Efter att jag vart på ansiktsbehandling på Bella parfymeri härom veckan fick jag med mig prover (rengöring, ansiktsvatten och lotion) från detta märket, Shiseido. Min hy har blivit riktig bra och nu när testerna tog slut (gick tillbaka till min gamla produkter två dagar men fick pletor och finnar direkt) var jag bara tvungen att köpa hem nya produkter. Svindyra var dem men det jämnar ut sig i längden då dessa kommer räcka såå länge!