Nova Saga Elise

Idag vart det dop för den lilla tjoddan i Vinbergs kyrka. Hon var så duktig och snäll, förutom att hon dreglade ner halva dopklänningen ;) I församlingshemmet efteråt hade vi dukat (rosa, rosa, rosa!!) för gulaschsoppa och sedan tårta.

Nu är jag och Jessi precis hemkomna och fullkomligt slutkörda, blir en powernap sen hem till Knäckeberg och byta till vinterdäck :)

Julbord

I kväll har vi vart på julbord med alla som sitter i Glashuset på Brasseriet Collioure i Halmstad. Mycket trevligt, utsökt mat och bra underhållning i form av tomten aka Peter Wahlbeck :))

Gosig helg

Igår blev jag bjuden på pulled pork med massa lika grönsaker och sås i bröd av matte och emma. Och lite gotti-dricka till de :) En tårta med dulce de leche och kaffe på de så var väl ändå kvällen fullbordad??! Ohja. Somnade i soffan halv elva, förflyttade mig till gästsängen en stund senare... Haha! 

Vaknade av att Vilse krafsade på dörren och gick upp och öppnade. Tror ni han kommer in och är sådär fjäskig och gosig som han ALDRIG brukar va mot mig annars?? Perfekt uppvaknande :)))

Frulle och lite soffhäng på de innan vi skulle vidare till Martin & Ann-Sofie för att hälsa på deras lilla nya familjemedlem Vidar. Sååå fin och go han var :)