Kalaajjs

Kalas hos faster Anita ikväll, hon fyllde år idag! Grattis till henne :) Köttfärspaj och chokladtårta bjöd hon på, riktigt mumsigt kan jag lova dig! Somnade dock (ops!) framför tv:n vid nio-tiden eftersom jag jobbat idag och är sjuukt trött.
Det var kul att jobba idag. Hängde me en tjej som också bara jobbar lite hipp som happ (lördagar), Louise. Vi hade de väl allmänt mysigt när vi galgade barnkläderna, haha ;)

Sitter just nu och kollar igenom lite jobbannonser på arbetsförmedlingen.. Tror nämligen bara att jag ska jobba på Gekås under veckorna 29, 30 och 31 då de behöver mest folk. Får se hur jag gör med den saken!

Förstår egentligen inte varför jag sitter vid datorn nu, borde ligga och sova i min genomfrusna säng, brrr.. Godnatt :)

Feed the cook

Tina och Tobias vann Let's dance!!!
image67
(bild ifrån aftonbladet.se)

I år lyckas Sverige äntligen rösta fram rätt vinnare i både
Melodifestivalen och Let's dance (min åsikt). Göött!
Mat-tina är föör härlig och Tobias är sjukt duktig
(+ att han är med i "so you think you can dance") ;D

Tycker du att rätt par vann årets Let's dance?

Inga choklabollar för mig på minst en vecka!!!

Nej, usch! Var ju som sagt på Gekås med Jennifer och Jessica idag. Plötsligt kommer vi på den dåliga idén att tävla om vem som äter upp 12 chokladbollar först. Piece of cake och alla trodde självklart att dem skulle vinna.. Jennifer och Jessica trodde dock att jag lätt skulle förlora för att jag är "fin" och skulle ta småtuggor. Men jag visste att jag skulle vinna eftersom jag är bra när det väl gäller, haha! Ja, haha kan man verkligen säga eftersom jag tyvärr förlorade.. Förloraren skulle däremot inte gå ostraffad ifrån tävlingsplatsen; jag skulle häva i mig en 0,5 L 3,5:a på mindre än fyra minuter...... Kanske inte låter så svårt men jag har svårt för att dricka öl så fort för jag blir så rapig, haha!

Min mage mår inte bra, och jag förstår inte alls hur jag kan sitta och äta karamellpojkarnas "kanon salta" karameller nu. Nu ska jag kila ner och kolla på Let's dance finalen. Skriver kanske mer sen.. ciao