Puuhuhhhh

Äntligen hemma! Efter jobbet hämtade jag upp Jennifer och så körde vi hem till mig där vi, med hjälp av Emma, lassade in alla mina kartonger och grejer i två bilar och körde in till stan och in i lägenheten. Körde sedan såklart till Jennifer, samma visa där. Tillbaka i lägenheten packade vi upp alla köcksgrejer, toalettgrejer och hängde upp våra kläder i garderoberna. Skönt. Vi struntade i sofforna, sängarna och de grejerna som ska köras med släp pga av (DE JÄVLA!) regnet..

Imorgon blir det först jobb och sedan SÅKLART mer flytt! WIEEIEEIE. Nu ska jag sova min sista gång (förhoppningsvis) i mitt rum, lite sorligt faktiskt men är heeeeeelt slut efter denna fullspäckade dagen så kommer sova som en stock. Bra "avslut" I guess. Natti

Bilder av lägenheten kommer när vi fixat klart allting!

Gomöra

Gomöra på er!

Har precis ätit min första ordentliga frukost på länge, kände att det var behövligt eftersom jag bara har en rast på Espresso house. Jobb 12-17 idag alltså, mn först ska jag iväg och hämta nyckeln till lägenheten!

Hemma

Hemma igen efter några få timmars jobb. Fick lära mig lite kassa snabbt idag när det var lite folk, ska få lära mig mer imorgon. Excited!

Pratade med gubben (vår blivande hyresvärd) innan och jag ska möta upp honom imorgon vid elva för att få nycklarna. Efter jobbet blir det alltså flytt. Vi tänkte börja med alla kartonger och om vi hinner flytta dit sängarna. Bara få det gjort så vi kan börja bo där, haha. På fredag och lördag blire mer flytt! Ska bli så himla roligt :)

Nu sitter jag här och dricker godaste juicen ever (Brämhults jordgubb/lime) och ska titta på ett Heroes avsnitt innan Bb börjar om en timme. Sedan blir det sängen, så Godnatt i förväg!