Fanskap

Fanskap till bil.. Lämnade in den igår på service, tredje gången sen oktober. Nu var det bromsarna som spökade och jag fick konstaterat för mig att båda bromsoken är kassa så nu ska de bytas tills på måndag, fem tusen spänn fattigare där. Vi får hålla tummarna att den iallafall håller över sommaren.. Så länge får jag ta bussen till jobbet och cykeln till affären ;)Kvällsfika

Har fan varit en riktig kämpe idag.. Jobbat till fyra och sen rensat bort ogräs och mossa på min uteplats (inte lätt när man inte kan sitta på huk!!). Kvällsfikan fick därefter intagas vid stranden med bästa vännen! 

Söndag

Efter att ha sett FFF spela lika mot Häcken svidade jag och Jenni om och tog cyklarna till Loddo för lite förfest. Vid midnatt styrde vi kosan mot Bratt. Var helt ok, men haft roligare.... En kebabrulle på de och sen var man hemma. 

Vaknade i morse och tog mig direkt till vallokalen innan jag åkte till Knäckeberg för att fira morsdag, äta lite mat och vara ute i trädgården. Vad passar sen bättre att avsluta helgen med lite fotboll, mat från donken och film i soffan? :) :) :) :)