Shoppinglördag

Klockan nio hämtade jag upp Jenni för att åka till Varberg. Vi började med en mysig frukost på espresso house och sedan slog vi över till shopping-mode. Köpte några jackor, koftor, skor och lite annat småplock. Riktigt nöjd, våren är räddad! 


Tips!

Måste bara ge ett tips till er som har smutsiga duschdörrar i glas; köp Cillit Bang med klor i. Spraya på, fördela jämt ut med en svamp eller trasa, vänta 5-10 min. Fukta svampen eller trasan, lös upp den intorkade sprayen och spola av med vatten. Klart! 

PS. Akta så du inte kliver i sprayen som jag gjorde.... Om du måste, ha inte dina favoritstrumpor ;)

FM®

Vilken go vecka! Har gått lätt och smidigt på jobbet. Det ända jobbiga skulle vara att ta sig upp på mornarna, har kommit så sent jag kunnat inom flexramen varje dag... Men man kommer väl in i de snart igen, var efter all ledighet i julas det plötsligt blev tugnt.
 
Var och testade på ett pass "functional moves" igår. Det är ett styrka- och konditionspass som är framtaget av en sjukgymnast och en idrottslärare i samarbete med en utbildningsorganisation. "Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad. Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat." Träningsvärk idag, japp. Lär dock vara värre imon... Känner att det skulle vara min typ av träning så kommer absolut gå dit igen!
 
Nu väntar min goa varma säng och ännu en fredag imorgon :)