Höstlov

Skönt med höstlov? Ja! Finns det något att göra? Nej! Boooooooooring! Tur att man ska jobba imorgon så man slipper slösa bort en hel dag framför datorn igen. Det finns verkligen ingenting att göra, förutom att sitta vid datorn typ. På tv går det bara sånadär ord-program ni vet, det regnar ute så det gör att man inte vill gå ut och blöta ner sig för att bli mer deprimerad av att man inte kan träffa sina närmaste vänner på lovet.
8 mil är förjävla-, as-, fucking-, fittlångt! Jag önskar att vi bodde så nära grannar så att vi kan prata genom konservburkar från våra fönster, på kvällen när vi inte kan sova, eller att man bara skulle kunna gå igenom hålet i häcken och komma till er trädgård!
Mina änglar utan vingar, jag saknar er otroligt mycket. Ni betyder allt <3 (Ni vet alla vilka ni är)

Något positivt kanske jag ska skriva också; det blir personalfest, "mingelfest", med Gekås på lördag. Gekås har abbonerat hela Grand!!! Snacka om att det kommer att bli festligt ;) Just nu är bara frågan vart och med vilka man ska förfesta?!
En annan sak som kommer bli ganska kul är väl att familjen ska åka till Malmö på fredag. Vi ska shoppa, shoppa och äta :) Typ, tror jag. Yeye, det kommer väl bli bra. Så fredagskvällen bli nog, tyvärr Linn, lugn. Tjillevippen

Photoshop CS3

Mellan 12.30-16.00 har jag idag ängnat mig åt Photoshop. Har laddat ner (ops!) ett slags hjälpmedel. Där finns det photoshopade bilder som en kille (Mark Monciardini) gjort, såsom film omslag, special effekter och dimmor.
Mark visar genom att han har filmat in när han arbetar i PS och berättar samtidigt (på engelska) hur och vad han gör. Han är duktig på att förklara och resultatet blir bra. Ett minus är väl dock att det tar ungefär 45 minuter att få gjort ett filmomslag med hjälp av hans instrouktioner. Men då blir resultatet dock som sagt, jävligt bra! Och när man väl kan det så tar det säkert minst 10 minuter.
Mark har gjort fem stycken dvd:s, fulla med exempel och förklaringar i PS. Varje dvd har ca 10 olika projekt, så det ger ca 50 projekt på alla hans dvd:s. Han är riktigt duktig på vad han gör och jag önskar jag hade lika mycket kunskaper och fantasi som honom.

Tänkte lägga upp ett exempel här nedanför på vad jag b.la åstadkommit idag (:
Liite sämre kvalité här dock än på min dator..

image2


image3

Jobb, jobb, jobb

Jaha, då var det dags att jobba igen. Ska jobba måndag och torsdag på lovet, så det blir inte så mycket. Rätt skönt, för när det är lov, ja, då är det ju lov. Då vill man liksom vara ledig. Kommer dock vara sjukt mycket folk på Gekås idag, och det är ju däremot ett minus. Brukar vara mycket folk där på måndagen i början av lovet sägs det. Alla ska köpa julklappar och shoppa loss rejält, nu när alla precis har fått lön! Och det har jag med fått för den delen, sjuukt gött!

Nehe, nu ska jag snart dra mig till bussen. Börjar 11 idag, så jag har allt fått liite sovmorgon! Ciao