Jobbelijobb

Efter en lång dag med 200 olästa mejl som start är jag äntligen hemma. Ville få rensat min mejl så fort som möjligt så körde igång redan vid kl sju i morse. Och jag lyckades. Det känns så skönt att ha de gjort så man slipper ha det i bakhuvudet + att jag är lite av ett kontrollfreak som vill ha koll på mina grejer. 

Nu blir det lite Gossip girl i soffan med min bästa vän fläkten på högvarv!

-

Okej. Här kommer den. Ångesten för att jag nyss satte klockan på 0600 tills imorgon bitti. Semestern är slut och allvaret börjar igen. Dags att börja jobba. Dags att börja sätta rutiner på vardagen igen. 

Har haft fyra helt fantastiska veckor med underbart väder. Träffat så många vänner/nya vänner, sett några nya städer och inte minst blivit faster till en världens finaste lilla tös. Det är såna här veckor som gör mödan värt att jobba ihop sina semesterdagar (misstolka mig inte, jag älskar mitt jobb!!). 

Får väl se hur mycket sömn man får inatt, av någon konstig anledning brukar jag inte kunna sova pga att jag är lite nervös. Tänk om jag glömt bort hur man gör? Kanske har jag tappat jobbet helt? Hahaha, antagligen inte men ser inte fram emot att öppna mailen imorgon. Vad kan jag ha, 300 olästa mail?? Puuuhhh, bara att ta tag i det! 

Puss&Kram till alla er (och vädergudarna) som på något sätt bidragit till min oslagbara semester!

26 juli

Äntligen var kvällen med stort K kommen till Asige bygdegård. Kvällen att fira Esther och Jannas 25 årsdag prinsess- och piratstyle! Temat representerar godingarna sååå bra och det var superbra ordnat. God mat, flödande dricka, lekar, dans och annat skoj. Bland annat fick jag i uppdrag att dra ihop tre pers + mig och "framföra en ljuv sång" på scen. Emma, Ida och Jesper hjälpte mig att utföra uppdraget som blev en succé :) 

Snälla papi hämtade mig vid halv två tiden, sov i Knäckeberg och där spenderade jag baksmällan. Åt mat, fikade, myste med kisarna och vattnade mamis stora trädgård :)
25-åringarna!!