Sista september...

Idag har jag kört för min kära farmor och sedan ätit middag hos henne, grillad kyckling med potatissallad, + glass mums! Efter de vilade jag middag en timme och körde sedan till Halmstad där jag mötte upp Linn. Vi strosade på stan, fikade, shoppade lite, och smed planer inför sommaren 2010... Vi hälsade även på på Jb, vårt gamla gymnasium. Där träffade vi några gamla lärare som vi haft och sedan satt vi och pratade med våran gamla mentor en liten stund. Hm, nu när jag tänker efter är det nästan så att man saknar Jb lite. Men bara lite.

Idag köpte äntligen denna gosiga jackan + en svart tunika på Cubus och ett vitt baslinne (behövs alltid!) på Gina Tricot.

I'm in loved!


What about it?

Ååååååååååååååååååh, orkar inte! Ska gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna lycklig...

090929

Usch, jag körde på en lite hare på väg hem från Jennifer ikväll. Sedan vände jag för att se om den dog, men den låg där och sprattlade ett tag, sen slutade den att sprattla. Uääw, känner mig som värsta mördaren...

Annars idag har jag jobbat och sedan varit med Jennifer. Vi skulle fixa Work Holiday visa till Australien, men hon upptäckte att hennes pass var för gammalt så hon är tvungen att göra ett nytt för att alla siffror och sånt ska stämma. Vi skulle fixat biljetter och visum denna veckan, men vi får alltså skjuta upp det tills nästa vecka. Är såå taggad. Soon we come Australia!