Ljuva söndag

Idag har man inte utrett ett jävla piss. Vi har bara legat och fisit sönder Alex stuga, heeeela dagen. Bakismat, cola och mysteriet på Greveholm. Precis så som söndagar ska vara, eller hur?!

Gårdagen rå? Johodå, svin kul hade jag förutom att de kanske blev lite för mycket av det goda. Vi var hos Alex med massa andra tjejer och tjötade skit och spelade charader innan vi tillslut åkte till Harrys. Tog as långtid att komma in, för kön var skitlång och alla gick före. Sjukt irri. Väl inne i alla fall var det kul, mycket roligt folk. Kvällen/natten avslutades faktiskt inte med pizza (de tog vi idag istället ;)) utan med efterfest till klockan sju så de är ju inte lite konstigt att man är trött.

Nu ska jag i alla fall nana kudde för imorgon är de dags för jobb igen! Natti :)

Liam

Idag hade vi tänkt lämna lite presenter till kusin Jonas och hans flickvän Martina som fått en liten son, Liam ska ha heta. Grattis till de! Hoppas de blir nöjda med presenterna, jag tycker i alla fall att de är ursöta. Har gått och spanat in de här sakerna länge på jobbet men aldrig haft någon anledning att köpa de, tills nu! Alla Alfons saker är så himla fina :)


Gulligt va?! Hoppas ingen av de läser min blogg :P

Pluttisar

Jag blir alltid lika glad när jag vaknar av barnröster från nedervåningen. Älskar deras gulliga försök att smyga i trappan och in till mitt rum för att väcka mig och sedan skrämmer jag de när de öppnar dörren till mitt rum. Haha. Hedda och John, era små gullungar.

Johns mun är som en översvämmande flod, haha..

De gillar att leka med tant Josefins dator...