Jysk

Fick äntligen tagit mig själv i kragen idag (med hjälp av mamma och pappa) och köpt en bokhylla att ha mellan soffan och köksbordet. Lite som en rumsavdelare fast ändå inte. Jysk hade denna nedan för 899:-. Tycker det blev ganska fint till slut :)

Vi kollade även på en lösning till köket och köpte hyllplan men elementet på den väggen förstör allt så jag vet inte vad jag vill längre. Tänkte sova på saken! Nu myser vi med kaffe och glass framför tvn istället :)


Suseån choklad

Det blev det en snabb lunch hos mamma och pappa för att sen sticka vidare till Suseån choklad och köpa en presentkorg till vår kusin Anna och hennes sambo Niclas som vi hade födelsedags-/överraskningsfest för ikväll. De blev så glada och överraskade :) Det bjöds på god mat och trevligt umgänge från både släkt och goda vänner. Självklart en del gos med kusinbarnen också!


Tisdag

Efter en god frulle från Stålboms var vi back on track och eftersom jag är Jessis personliga chaufför/assistent när hon ska på klippuppdrag här nere omkring var det bara att starta gamla Bettan. Mot Acke och Li som ville trimma sitt blonda fina hår och sedan till Knäckeberg där mormor fick sätta sig i stolen på salong toaletten. Jag och pappa passade på att "provköra" (4 mil råkade de bli.. ehhheeh!) mormor och Berts nya golf från -11 då jag är inne på att köpa en sådan modell fast äldre. Nu vill jag ännu mer köpa en sån :)