Lördag

Ikväll är det Diggiloo i Ullared som hela Gekås personalen är bjuden på. Jag ska inte dit för det intresserar inte mig så jätte mycket, sen glömde jag typ att hämta biljetter också, hheeehh. Kunde ju faktiskt tagit till mamma och pappa, men de är försent nu. Ikväll ska vi spendera kvällen hos Johanna för lite vaginafest (tjejfest). Blir nyktern eftersom jag jobbar kl 8 imorgon, men de blir kul ändå!

100731

Sådär, då torkar vi väl av dammet som vilat på bloggen i några dagar. Har haft mycket jobb och annat som tagit tid. Är för en gångs skull ledig idag efter fyra dagars jobb och redan imorgon börjar jag på ett fyra dagars "pass" igen. Hur ska jag orka? (Speciellt nu när vi har bajsmycket att göra. I torsdags var det kaos, inga lastbilar kom fram från Sönneräng, vilket betyder att vi inte fick några jackor att hänga ut på de tomma stängerna i butiken., och det var bilkö ända från Ullared till motorvägen i Falkenberg, dvs 3 mil.) När man väl är ledig en dag och sedan jobbar så många dagar i sträck igen så hinner man knappt göra någonting och allra minst vila upp sig. Men men..

Det kommer bli gött v. 35 och 36 för då är jag ledig (!!!) och en av veckorna bär det av till Alanya med Jennifer! Ska bli så jävla roligt. Vi har alltid roligt tillsammans no matter what. Vi har dock inte bokat någonting ännu så vi får hålla tummarna till ett bra hotell + flyg till ett bra pris!

En lite rolig bild på mig när jag somnade på våra luftmadrasser bara för att vi väntade så jävla länge på att städerskorna skulle städa klart lägenheten.


Day off

Vaknade av ovanligt trevliga ljud i morse, pappa höll på med grävmaskinen utanför mitt fönster och mamma klippte gräset. Mmhmmm..

Var med Emma och slängde gamla skitgrejor och pantade burkar i Slöinge. 72,50 :-, katshing! Var även inne och lämnade lite (skit) grejor på Lettlandshjälpen. Känner mig sjukt duktig idag, haha. Nu ska jag alldeles strax kolla film (det är för fint väder ute typ) och dricka upp mitt kaffe. Men först måste jag hänga upp tvätten så tvättmaskinen slutar pipa någon gång! Gaaah