Jag vill spy

Jag pratade precis med PC från EH och hon var inte riktigt nöjd med mig och det kan jag på något sätt förstå. Jag hade det på känn. Dels för att det krånglat mycket med schemat pga att jag har två jobb och dels för att den andra tjejen som började samtidigt som mig "sprungit förbi" mig. Jag har gjort så gott jag kunnat men det här med två jobb, att få det att passa (samt mycket med lägenheten) har tagit mycket på mina krafter. Jag har mått jättedåligt emellanåt vilket har påverkat min jobbprestation. Jag har kanske inte riktigt hanterat situation rätt, vilket är svårt också eftersom jag aldrig varit i liknande situation innan. Jag har gjort så gott jag kunnat, men tydligen inte tillräckligt. Jag gillar verkligen stämningen och personalen på Espresso house och det har verkligen varit kul att prova på något nytt, men nu får det vara nog innan jag får psykbryt. Tack för mig EH.

Usch. Jag känner mig spyfärdig men också, på något sätt, lättad.

Påskdagen

Idag har jag jobbat 12-16, vilket innebar en ganska lugn kväll igår (även fast jag kom i säng tre...) i Slöinge hos Janna & Mikael. Sjukt lite att göra på jobbet idag så jag fick stå lite i kaffet. Har börjat lära mig att skumma mjölk, skitkul!

Ikväll blir det nog lite fest, ska dock jobba 7-16 imorgon. Hoffmaestro spelar på Grand ikväll. Jag har ingen biljett men alla (!!) ska typ dit och eftersom man jämför denna dagen med juldagen så borde de ju bli ett jävla bra ÖS i lilla Falkenberg ikväll! Right?!

Nu ska jag städa till högaste musiken ever innan folket kommer!! xx


Skrea/Slöinge-Våxtorp

Seriepremiär i fredags på Slöinge IP mot Våxtorp. Vi vann med 8-1, hur gött som helst att ta tre poäng även om vi kunde spelat bättre. Kunde vunnit med 15-0 om vi spelat som vi brukar. Men men, tre poäng i alla fall. Det brukar vara en gubbe och fota lite då och då och i fredags tog han denna bilden när jag och Eve "dansar afro-dans" enligt Tommy. Kommunikationsfel enligt mig. Kul bild ändå ;)