Nu äre våååår

Plockade lite fina vårblommor hemma hos mormor i måndags :)Göteborg

Då var man tillbaka i hemmets lilla vrå efter två grymma dagar i Göteborg!

Vi körde upp igår vid tio och började enligt standard att bli finare i håret. Mamma och pappa åkte vidare och mötte upp Lotta och Mats för att gå på revyn #revy  och vi mötte upp Matte, Emma och Tilda i Nordstan för lite shopping och fika. Lite senare sammanstrålades vi allihopa på vårt fina hotellrum på Hotel Heden Liseberg innan vi gick ner och åt i hotellets restaurang. Efter maten åkte alla utom jag, mami, papi, Jessi och Pontus hemåt till Falkenberg medans vi gick vidare till Pontus mamma och hennes mans restaurang Linnéa Art Restuarant för lite goda drinkar! 

Idag gick vi upp vid nio för att käka frukost på hotellet. Efter de la vi oss och vila en stund på rummet innan utcheckningen kl 11. In med väskorna i bilen och vidare för att hämta upp Jessi och ge oss ut på en loppis-/secondhand tur. Vi hann med tre olika ställen och de fanns verkligen hur mycket fint och fult som helst att titta på. Vi fick köpt lite småprylar allihop. Jag köpte bla ett silverfat, glasasietter x6, shotglas x5 och ett uppläggningsfat. Mycket nöjd! Vi avrundade vår helg med lite pizza hos Jessi innan vi körde hemåt (hann såklart med ett litet stopp på Ikea på vägen hem också!!). 

Haft en mycket trevlig helg, Göteborg är en fin, bra stad och med en fin familj blir de inte tokigt alls <3
Jag, Jessi och Pontus på nordstan
Mami och papi på Linnéa Art Restuarant 
Pontus, Siz och jag
Drinkaaaaaar!

Tvättdag

Upp och hoppa, ingen sovmorgon här inte, tvätt tid 8-12. Vart och slängt in tvätten i tvättmaskinerna och slog nu mig ner i soffan för lite frukost och förmiddags mys :)