Känns bra i benet. Trycker, spänner och drar dock lite framme på knät när jag böjer. Läkaren sa att de är lårmuskeln som fäster precis nedanför plattan som jag känner av, den behöver bara vänja sig och lägga sig till rätta. Känseln i foten har fortfarande inte kommit tillbaka helt, känns som tusen nålar när jag tar på området (ovansida vrist). Har även dålig blodcirkulation i foten. Häromdagen efter jag hade duschat kunde jag liksom dra av lös och död hud från foten! Det kan ta upp till 4-5 månader innan känseln kommer tillbaka har de sagt så det är väl bara att vänta och se.. 

Var ju hos sjukgymnasten i onsdags där hon gjorde lite tester på mig nu när ortosen är borta, hur stark och rörlig jag är osv. Skall dit igen nu på onsdag och då ska vi gå ner i gymmet och gå igenom övningarna i mitt träningsprogram hon ska ha lagt upp tills dess. Spännande :) Tills dess har jag mina vanliga övningar jag gör här hemma tre ggr om dagen; rakt till böjt ben utan belastning, tåhävningar, benlyft sida, knäböj, balansera på ett ben och blunda mm. 

Hon sa iallafall att hon tyckte det såg bra ut och var övertygad om att de kommer gå snabbare, än hon trodde från början, att få tillbaka mesta delen av styrka och stabilitet. Jag ska nog vara glad att jag hade bra med muskler innan skadan. Allt hade ju inte tynat bort när jag tog av gipset så behövde inte börja om riktigt från scratch :)