Äntligen har vi landat och avklarat vår första dag här i Antalya. Gårdagen var sjukt jobbig men samtidigt rolig och lärorik. Väntade sammanlagt i 17h på ett nytt flyg tack vare att flygbolaget inte bokat om oss från förra flyget som de ställt in.. Vi roade oss själva, åt, sov, busade, sov, åt, sov, åt och åt. Vad skulle man annars göra? Haha! Tillslut fick vi äntligen hoppa på flyget och alla somnade typ innan vi ens lyft på grund av utmattning. När vi kommer till Antalya så regnar det vilket snabbt blev ännu ett störningsmoment i gruppen. En kvart ifrån flygplatsen (kl ca 6.30) med buss och vi var äntligen på plats på hotellet. Vilket palats. Superfint och superstort! 

Vi lämnade väskorna på rummet, fräschare upp oss lite för att gå och käka frulle snabbt och sedan äntligen få sova! Jag delar rum med Ina och Bea och vi sov från 7.30 till 12.30, sen var det tid för ett infomöte innehållandes regler och sånt för att all logistik ska fungera inom gruppen. Lunch på det och sen fick vi äntligen lägga oss vid poolen. Solen sken som bara den (inte alls regn som väderprognosen visade??) och vi bara njöt och hade de nice vid poolen.

Dagens och veckans första träning kördes igång kl 16; knäskola, touchövning, spel, och tillsist en pulsökning. Efter träningen hade vi vår första lagtävling av sju (vi har blivit indelade i lag om 4-5 tjejer) och där skulle vi kicka så många vi kunde. Vi kommer köra en lagtävling om dagen och det kan vara tävling i vad som helst, behöver inte vara just fotboll inblandat. Camilla, Ronja och Annika är i mitt lag där.

Efter dusch och kvällsmat chillar vi lite, satt och pratade i restaurangen, gick en sväng och nu ligger jag i sängen. Ska bli skönt att få sova och få tillbaka en god dygnsrytm. Imon är det frulle 7.30. Natti!!