Jag har inte skrivit i bloggen på elva dagar vilket är en katastrof! Ska bättra mig och jag börjar med att berätta lite om min helg.

En liten tid av fredagen spenderades vid strandbaden i Falkenberg där Falkenbergs gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola hade bal. En av dem jag ville se var Jessica och självklart skulle hon komma sist, haha... Sedan bar det av till Halmstad och Wild west steakhouse med Kalles jobb och efter en trevlig kväll där somnade vi gott i Slättelynga. Att Kalle hade smittat mig med sin förkylning var ingen tvekan när jag vaknade upp med snorig näsa dagen efter. Ett plus i kanten är ju att den satt sig på mina stämband, så just nu pratar jag som Björn Gustavsson när han säger "amen du'rååå!" i Parlamentet.

Eftersom att det inte hände så mycket på lördagskvällen bestämde jag och Jessi, ganska spontant, att vi skulle åka ner och sova över i sommarstugan nere i Haverdal. Sagt och gjort + att kusin Fidde joinade oss. På kvällen kom vi undan med att äta godis, gå på stranden, fotografera och visitera mamma och pappa på Västerhagen. Trevligt!

"Imorgon går vi upp klockan nio så vi kan sola mycket" bestämde vi innan vi somnade. Icke sa Nicke, istället gick vi upp klockan elva, haha! Duktiga som vi är (händer typ en gång i kvartalet) tog vi oss i kragen och klippte gräset runt sommarstugan. Sen låg vi och solade tills vi skulle spela match i Haverdal. Men eftersom jag var förkyld bestämde jag mig att inte vara med på matchen så jag agerade watergirl istället. Matchen gick bra, vi vann med 4-2! Jag satt och solade hela matchen och har faktiskt fått lite färg, lagom till balen :)

Nu ikväll har vi firat mors dag med lasagne och jordgubbar med glass, gott! Slänger upp lite bilder imon som jag tagit under de elva dagarna jag inte bloggat för nu väntar sängen, peace out!