Kors i taket vad det plotsligt blir tatt mellan inlaggen nu, men det gillar vi saklart!

Koh Samet ar verkligen en paradiso! Har ar vit sand, turkost vatten som man faktiskt ser fotterna igenom. Har ar lugnt och skont pa dagarna och hyffsat lugnt pa kvallarna. Restauranger och barer ar oppna och man kan festa till det om man vill. Det kanns lite som ett mindre Koh Lanta faktiskt forutom att det ar mysigare och lite mindre. Gangavstand till allt pa on vilket ar skont da man kan se hela on om man vill det.  En bra kombination av Koh Lanta och Koh Phiphi ungefar. Vi funderar pa att hyra moppe nagon dag och kora runt pa on och kika. Trafiken ar lugnare har (men de kor fortfarande pa vanster sida och lite hur som helst, storst forst ungefar). Vi ska vara har i fyra natter, battra pa brannan (som nastan forsvann nar vi akte alla dessa bussresorna till och fran Laos, i Laos var det dessutom "svin"kallt, fick ha kofta pa oss) och bara vara. Kaka gott och ma bra.

Idag var jag och Julia pa bodyscrub = massage. HUR GOTT SOM HELST! Jag undrar hur lange jag samlat pa mig alla dessa doda hudceller for det lag typ berg runt omkring mig nar hon var klar. Som hon, kul nog, sopade ihop till en liten hog och kastade ut pa gatan, haha! Efterat bjod de oss pa ett jattegott te och vi fick varsin san  kinesiskt rishatt som sovenir, sjukt fula men det var kul att fjolla sig med de.

Ikvall har vi suttit pa en restaurang i tre timmar, atit, druckit, rokt vattenpipa, blivit erbjudna marijuana tva ganger (lugn mamma och pappa, inget sant har inte!!) och nu sitter vi har. Ska vandra hemat, ska upp tidigt imorgon och SOLA, SOLA, SOLA!!! Puss pa er ♥

Just de, har fatt svingkoppor, IGEN! Hela hakan ar prickig och det kliar som faeeen.. Och just de , en sak till. Bilder ar upplagda, KOLLA FACEBOOK ;)

1 kommentarer

Lisbeth

28 Jan 2012 14:22

Tyckte val det var lite "koppor" pa hakan pa ngt foto. Antar du firar Eva i efterhand. Ha det gott, Lisbeth

Kommentera

Publiceras ej